Vores "egen" vaffelvogn.

Kom og besøg os i vores "egen" campingvogn, når vi bager vafler. Vi tilbyder frisk bagte vafler af hjemmelavet dej, og ligeledes kan der altid købes kaffe, the og saftevand - alt sammen til rigtig billige priser.

Flere gange igennem foråret og sommeren, bager vi vafler nede i byen og på havnen til forskellige arrangementer, der er arrangeret af handelsstandsforeningen og de forskellige arrangører på havnen.

Vaflerne er blevet vores kendemærke. Når der bages vafler i Løgstør er det Nutidens Kvinder der er vært. Det er igennem vores vafler de fleste kender eller kommer til at kende os for, da vi igennem luen i campingvognen kommer tæt på vores medlemmer, byens befolkning og ikke mindst vores turister. Og der går mange historier igennem vores lue, alt fra turister som fortæller en lille historie til et par vittigheder. Der er altid hyggeligt omkring vore lille campingvogn, og ikke mindst i blandt vores eget team "vaffelbagere", som altid er frisk på en kvik bemærkning. 

Vi har mange vaffelbagere, i bland vores medlemmer, som udover bestyrelsen deltager i at bage. Og skulle du have lyst til at komme ned og hjælpe os med at bage eller lave kaffe, kontakter du blot Vivian, som er vores Vaffelkordinator, se under bestyrelsen.

Esther andersen 14.09.2017 07:51

Hvad er 1/2 dåse bagepulver ? Det er et vidt begreb da der er forskellige gram i.

| Svar

Nyeste kommentarer

09.03 | 14:42

hej Else
Du kan meldes ind i foreningen ved at kontakte tove Nielsen på tæt. Telefon nr 30343752
Og så vi du få tilsendt et girokort samt vores program.

08.03 | 16:48

hvordan melder jeg mig ind i Nutidens Kvinder??

23.01 | 20:04

hvor finder jeg bankkontonr. karsten Hansen

10.09 | 19:25

Teaterforestillingen "Danner er d. 12. september på Vitskøl - og ikke d. 12. okt.!!!