Foreningen Nutidens Kvinder Løgstør

Medlemmer

Hvem kan blive medlem ?

ALLE - kan blive medlem. Vi har 200 medlemmer både fra byen, opland og fra andre byer som Skive og Nibe. Vi er i alle aldre, vores ældste medlem er 92 år og vores yngste 38 år. Vi vil rigtig gerne have flere medlemmer i alle aldersgrupper, da vi laver tiltag som alle kan have interesse for.

Hvad koster det at være medlem ?

Det årlige kontingetet er kr. 150,-, og kan kun betales for et år ad gangen, hvilket har skærings dato pr. 1. januar. Du kan melde dig ind hvornår du vil, men hvis du eks. melder dig ind d. 17. juli, betaler du stadig fuld kontingent for resten af året.
Kontingentet skal betales årligt og senest d. 1. februar, girokortet kommer med posten først i januar måned sammen med det årlige nyhedsbrev.

Er du ikke medlem ?

Er du ikke medlem men ønsker at melde dig ind i vores forening, gøres det meget nemt.

Du skriver en mail til Tove Nielsen

at du ønsker medlemskab. Mailen skal indeholde 

Navn, adresse, telefonnummer og evt. mailadresse. 

Tove sender dig så et program, samt et konto nr. og et medlem nummer.  der kan indbetales til.

Husk at notere dit medlemsnummer. Når betalingen registreret hos Tove, er du medlem,
Har du ikke mail, kan du selvfølgelig også kontakte Tove pr. telefon på 30 34 37 52.

Ønsker du at melde dig ud af foreningen.

Har du ikke lyst at være medlem af foreningen,

skal du tage kontakt til

Tove Nielsen 

pr tlf. 30 34 37 52
  Du vil således blive udmeldt med kraft pr. 1. januar.

Tillykke til Betty for overrækkelsen af 

"MUSLINGE PRISEN"

Muslingeprisen gik til Betty Østergaard

15-08-2014

Formanden for Nutidens Kvinder, Betty Østergaard, blev i aftes hædret med Muslingeprisen.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Løgstør Kulturråd uddelte i aftes årets Muslingepris ved Kulturladen i Løgstør. Og modtageren blev en af de virkelig aktive ildsjæle i byen.

Betty Østergaard blev i 1998 formand for Nutidens Kvinder, der dengang hed Aktive Kvinder, og den post bestrider hun stadigvæk. Selv om hun er fyldt 75 år, sprudler hun stadig af energi, og det var da også en stolt formand, der i går fik prisen overrakt af formanden for Løgstør Kulturråd, Tut Sønderstrup.

Med æren følger også kolde kontanter på 3000 kroner skænket af Spar Nord, og det er penge, som falder på et tørt sted, lo Betty Østergaard, som også fik et maleri af den lokale Løgstørkunstner, Karsten Hansen samt et indrammet diplom til at hænge på væggen.

"Der er vel ingen i Løgstør, som ikke kender campingvognen med nybagte vafler. Som formand for 364 medlemmer trækker du et stort læs," sagde Tut Sønderstrup til Betty Østergaard ved overrækkelsen og fortsatte:

"Ved at læse jeres program, kan man godt undre sig over, hvornår I selv holder pause. I hylder den danske sangskat, I har pileflet, udflugter, rejser, seniordans, læsekreds, hvor 19 medlemmer læser og kommenterer litteratur. Foredrag om forskellige emner, og I har overskud til også at have et sponsorbarn."

Betty Østergaard er født og opvokset i Thy, og selv om hun har boet mange år i Himmerland har hun bevaret sin hjemstavnsdialekt, som hun íkke laver om på.

Æresmedlem

 Vore tidligere bestyrelsesmedlem gennem mange år Elin Olsen blev på sin 80 års fødselsdag d. 9. marts 2011, udnævnt til æresmedlem af Nutidens Kvinder Løgstør.

Æresmedlem

Da Betty Østergaard i forbindelse med generalforsamling i 2015, valgte at trække sig som bestyrelsesformand, blev hun udnævnt til æresmedlem af Nutidens Kvinder Løgstør.

Nyeste kommentarer

09.03 | 14:42

hej Else Du kan meldes ind i foreningen ved at kontakte tove Nielsen på t...

08.03 | 16:48

hvordan melder jeg mig ind i Nutidens Kvinder??

23.01 | 20:04

hvor finder jeg bankkontonr. karsten Hansen

10.09 | 19:25

Teaterforestillingen "Danner er d. 12. september på Vitskøl - og ikke ...