Foreningen Nutidens Kvinder Løgstør

Fotoalbum

I lørdags den 24.september, var vi nogle fra foreningen der var med til fælles dag sammen med de andre nutidens kvinder Aarhus, Strandby og Frederikshavn.

 I år gik 🚌turen til Frederikshavn og vi skulle mødes i Strandby kirkecenter hvor vi fik morgen☕️ og alt hvad dertil hører til. 

Derefter gik turen videre i bus rundt omkring Frederikshavn, hvor vi bla. så🌴 palmestranden, 💣krudttårnet, vi gjorde flere stop undervejs bla. I Sæby hvor vi på haven fik set skulpturen" Fruen fra havet " af Marit Benthe Norheim. 

Herefter spiste 🍽 vi på den meget omtalte 🐠🐟restaurant "Jensens fiskerestaurant" ( 🤔 I dag hedder den Jacobs fiskerestaurant, efter de tabt i retten mod Jensens Bøfhus) Efter frokost kørte vi tilbage til kirkecentert i Strandby, hvor vi skulle hører foredrag med den forhenværende tolder👮 Egon Nielsen. Han kunne fortælle flere anekdokter fra sin tid som toldere. En meget morsom og formidabel fortæller, hvor der blev grinet meget.. tilsidst sluttede vi dagen af med eftermiddags☕️ og kartoffel🍰😋

Nyeste kommentarer

09.03 | 14:42

hej Else Du kan meldes ind i foreningen ved at kontakte tove Nielsen på t...

08.03 | 16:48

hvordan melder jeg mig ind i Nutidens Kvinder??

23.01 | 20:04

hvor finder jeg bankkontonr. karsten Hansen

10.09 | 19:25

Teaterforestillingen "Danner er d. 12. september på Vitskøl - og ikke ...